VGS

Datum en locatie
De actualiteitendag wordt gehouden D.V. donderdag 28 november 2019 in De Parel te Hardinxveld-Giessendam (voorheen het Hervormd Centrum, Talmastraat 9). De inloop is vanaf 09.00 uur. Om 09.30 uur starten we.

Programma
In het ochtendprogramma presenteert de afdeling personeelsmanagement diverse onderwerpen. HRM-adviseur René Tromp komt u bijpraten over de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, gevolgd door een presentatie van de belangrijkste actualiteiten n.a.v. Prinsjesdag. Vervolgens krijgt u een presentatie van de ontwikkelingen rondom Youforce. Onder andere de digitale handtekening in het akte proces komt aan de orde. Arno van Buuren komt het vrijwilligersbeleid toelichten. Een korte pauze maakt onderdeel uit van het ochtendprogramma.

In het middagprogramma introduceren we onze leerlijn voor managementassistenten die we samen met Hoornbeeck Connect ontwikkeld hebben. Deze leerlijn bestaat uit verdiepende vakken over Personeel en Financiën, maar ook praktische vakken zoals notuleren, time-management en omgaan met Office365. Voor managementassistenten die zich bezig houden met het voorbereiden van bestuursvergaderingen, notuleren en het verzamelen van vergaderstukken zijn ook twee interessante modules opgenomen. In twee vakken krijgt u deze middag alvast les, te weten time-management en notuleren. Zo krijgt u al de eerste praktische tips mee die u direct kunt toepassen.

U ziet en leest het, ook dit jaar halen we weer alles uit de kast om u maximaal te informeren! Minstens zo waardevol is wederom de ruime gelegenheid voor onderlinge ontmoeting tijdens de lunch. Ook de attentie die u eind van de dag ontvangt zal u positief verbazen, een uniek collectorsitem…

Vragen insturen
Deze dag is er alle ruimte voor uw vragen. Graag ontvangen wij uw vragen vooraf, uiterlijk vrijdag 15 november 2019. U kunt uw vragen mailen naar secretariaat@vgs.nl o.v.v. ‘Vraag actualiteitendag’.

Kosten
De investering voor deze actualiteitendag bedraagt € 150,-. Bij deze prijs is de lunch inbegrepen. Deze bijeenkomst is vrijgesteld van btw.

Aanmelden

Komt u ook (weer)? U kunt zich hier aanmelden.

Wij hopen u te ontmoeten en zien uit naar opnieuw een waardevolle dag, vol actualiteiten en ruimte voor persoonlijke ontmoeting.

 

Op deze actualiteitendag zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.