VGS

Elke school en elk bestuur is uniek, zeker ook als het gaat om het inkopen van afdrukapparatuur. Bovendien is deze markt ondoorzichtig en complex, en omdat de inkoop van de apparatuur maar eens in de 5 á 6 jaar plaatsvindt is het voor scholen en besturen onmogelijk de benodigde expertise in eigen huis op te bouwen.

Via ons collectief Printen Voor Scholen hebben we al vele leden kunnen helpen met helder advies op maat, onafhankelijk van merk en leverancier. Veranderingen in de markt en behoeften bij leden hebben ons uitgedaagd dit collectief opnieuw in te richten. We informeren u hierbij graag over onze mogelijkheden:

1. Beste deal zonder aanbesteding

Niet aanbesteding plichtig? Heeft u behoefte aan een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing, zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes en mét veel flexibiliteit en gemak? In samenwerking met onze partner AllYouCanPrint hebben we een website gemaakt voor schoolbesturen, waar gemakkelijk online een passend printcontract bij elkaar wordt geklikt met voorgeselecteerde modellen (inclusief service en implementatie). Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken vergeleken, waarbij HP met een fantastisch aanbod is gekomen. Een unieke prijs met aansprekende innovaties op het gebied van cloud, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bekijk het aanbod en doe de printcheck.

2. Aanbesteding

Europees of onderhands aanbesteden? We hebben ruime ervaring met aanbesteden, en kunnen u daarin volledig en onafhankelijk begeleiden. Een gedegen inventarisatie, een beproefd bestek, een voor u op maat gemaakt PVE en een dosis creativiteit zijn enkele ingrediënten die de afgelopen jaren gezorgd hebben voor een juiste fit en een betere dienstverlening tijdens de contractperiode.

3. Onafhankelijk advies

Op zoek naar onafhankelijk en specialistisch advies bij de vervanging van uw afdrukpark ongeacht de opdrachtgrootte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wij lichten graag onze unieke aanpak in een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan u toe.

Contact

Voor direct contact en het stellen van uw vragen kunt u mailen naar: info@inkoopcentrumonderwijs.nl.

Meer info? Klik hier.