VGS

Let op: Dit bericht is verouderd. Lees hier de update op dit bericht.

De wet- en regelgeving verandert continu. Het kan voor u als managementassistent lastig zijn om alles in de gaten te houden en dit vervolgens ook nog toe te passen in het dagelijkse werk. De actualiteitendag is de dag om bijgepraat te worden over actuele ontwikkelingen. Daarnaast staat onderlinge ontmoeting centraal. Van elkaars ervaring kunt u namelijk veel leren.

We zijn blij dat we, ondanks alle maatregelen en adviezen rondom Covid-19, weer een actualiteitendag voor u kunnen verzorgen! Het programma zal anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we zorgen er uiteraard voor dat we u in de beschikbare tijd en ruimte toch van voldoende informatie kunnen voorzien. Daarnaast is er ook tijd om elkaar te ontmoeten.

U bent welkom vanaf 9.00 uur. Het programma start om 9.30 uur. We hopen de morgen om 12.30 uur te besluiten. In tegenstelling tot andere jaren kunnen we tijdens deze dag niet gezamenlijk lunchen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u niet met lege handen naar huis gaat. U ontvangt bij vertrek een uitgebreid lunchpakket.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.