8 oktober 2018

Gratis scan personeelsbeleid

Uw personeel is het belangrijkste middel om uw doelen te bereiken. Kwalitatief personeel is de sleutel tot goed onderwijs. Een samenhangend personeelsbeleid kan u daarbij helpen. Heeft u uw personeelsbeleid op orde? De VGS biedt u een gratis scan aan.

Vragenlijst
De scan bestaat uit twee delen: een digitale vragenlijst en het laten checken van drie zelf gekozen personeelsdocumenten. Na het invullen van de vragenlijst en uploaden van de drie documenten ontvangt u van ons een rapport met een relevante analyse.

Onze drive
Onze drive als HRM-afdeling van de VGS is om scholen te helpen en te ontzorgen bij het personeelsbeleid. Met deze scan willen u helpen te voldoen aan alle eisen die staan in de wetgeving en cao. Daarbij willen we ook strategische perspectieven openen en hiermee een stimulans geven aan het formuleren van strategisch personeelsbeleid in het schoolplan dat in samenhang staat met de praktijk in de klas.

Win een high tea voor het team t.w.v. € 250
Als u de scan invult, maakt u ook nog eens kans op een waardebon t.w.v. € 250,-. Deze bon kunt u besteden samen met uw team bij www.hapjesaanhuis.nl voor een high tea.

Let op: deze actie geldt tot 18 oktober 2018. Wacht dus niet te lang met het invullen van de scan.

Klik hier om de scan in te vullen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Arno van Buuren
  a.vanbuuren@vgs.nl
  0180-44 26 64
  06-30 99 41 99