Werken bij VGS

Ben jij er klaar voor je carrière een zinvolle wending te geven? Wil jij je graag inzetten voor het christelijk-reformatorisch onderwijs? Wij bieden jou niet alleen een goede en uitdagende baan, maar ook de kans om je dagelijks in te zetten voor een doel dat er echt toe doet. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovenal geven wij de ruimte om je, zeker als starter, volop te ontwikkelen. Onze organisatie kenmerkt zich verder door een open en informele sfeer.

Vacatures
Op dit moment (december 2017) hebben wij de volgende vacatures:

 • Communicatieadviseur:
  Klik hier voor de advertentie
 • Relatiebeheerder Personeels- en Salarisadministrateur:
  Klik hier voor de advertentie
 • Ondernemende organisatieadviseur met affiniteit met HR:
  Klik hier voor de advertentie
 • HRM adviseur:
  Klik hier voor de advertentie
 • Ervaren Salarisadministrateur met affiniteit met applicatiebeheer:
  Klik hier voor de advertentie
 • Adviseur Vervanging & werkloosheid:
  Klik hier voor de advertentie


Stage lopen?

MBO: binnen teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) van VGS is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook @ vgs.nl of met Marjolein Huisman, coördinator van FA: m.huisman @ vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO/WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de Adviesteams van VGS en bij team Profielorganisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Buijs, coördinator van Advies HRM: l.buijs @ vgs.nl, Sander den Hartog, coördinator van Advies Financieel: s.denhartog @ vgs.nl of Pieter Moens, Manager Profielorganisatie: p.moens @ vgs.nl.