Werken bij VGS

Ben jij er klaar voor je carrière een zinvolle wending te geven? Wil jij je graag inzetten voor het christelijk-reformatorisch onderwijs? Wij bieden jou niet alleen een goede en uitdagende baan, maar ook de kans om je dagelijks in te zetten voor een doel dat er echt toe doet. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovenal geven wij de ruimte om je, zeker als starter, volop te ontwikkelen. Onze organisatie kenmerkt zich verder door een open en informele sfeer.

Vacatures

Stage lopen?
MBO: binnen teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) van VGS is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook @ vgs.nl of met Marjolein Huisman, coördinator van FA: m.huisman @ vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO/WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de Adviesteams van VGS en bij team Profielorganisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan-Willem Kranendonk, manager PersoneelsManagement: j.kranendonk @ vgs.nl of Pieter Moens, Manager Profielorganisatie: p.moens @ vgs.nl.